Wie we zijn

Eigenaar van Pro5 is Jan de Jong; een gedreven ondernemer met ruim 40 jaar ervaring in het werken bij, met en voor de overheid. Voordat hij zijn eigen onderneming startte heeft hij bij een aantal grotere gemeenten gewerkt, waar hij zich succesvol heeft beziggehouden met het realiseren van interne veranderingsprocessen gericht op professionalisering.


Pro5 is actief op het gebied van interim-management, advies, begeleiding, bemiddeling en ondersteuning. Het accent hierbij ligt primair op de terreinen van Afval & Reiniging, Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR) en Toezicht & Handhaving, alle in het publieke domein.


Wanneer uw organisatie onderbezet is ten gevolge van ziekte, verlof, ontslag, projecten, etc. of wanneer u een afdeling efficiƫnter en/of effectiever wilt laten functioneren, dan kunt u een beroep doen op Pro5.

Pro5 verricht ook diverse werkzaamheden op organisatorisch en administratief gebied.


Pro5 kan ook uw betrouwbare partner zijn op het gebied van schoon, heel en veilig.


Bent u nieuwsgierig naar wat Pro5 voor u en uw onderneming/organisatie kan betekenen? Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een verkennend gesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend!


Klik hier om een e-mail te verzenden.