Partners

Pro5 werkt samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde partners. Ieder van deze partners is op een of meerdere terreinen gespecialiseerd. U kunt hierbij denken aan specialisten op het gebied van strategisch management, budgettering, personeelsbeleid, training en opleiding, coaching en begeleiding, assessment, etc.


Indien gewenst kan Pro5 een of meerdere partners inzetten om uw wensen te vertalen in concrete oplossingen. Op deze wijze wordteen belangrijke bijdrage geleverd aan het realiseren van de doelstelling.

Pro5 is business partner van Spa Groep. Dit bedrijf biedt al meer dan 25 jaar doelgerichte ondersteuning en begeleiding aan mensen en organisaties die zich bezig houden met de uitvoering van Afval- & Milieubeheer en het Beheer van de Openbare Ruimte (AMBOR). Een goed voorbeeld hiervan zijn de nieuw ontwikkelde MBO-opleidingen voor een belangrijke beroepsgroep. Een beroepsopleiding waarmee een erkend MBO-diploma AMBOR kan worden behaald. Klik hier en ontdek wat er voor uw medewerkers mogelijk is.