Disclaimer

De informatie in per e-mail verzonden berichten is in beginsel vertrouwelijk. Het is daarom niet zondermeer toegestaan dat u de informatie openbaar maakt, vermenigvuldigt of verspreidt, tenzij de afzender aangeeft dat dit is toegestaan.


Als het e-mailbericht niet voor u bestemd is, verzoeken wij u vriendelijk maar dringend de afzender te informeren en het bericht (inclusief bijlagen) en eventuele kopie├źn daarvan definitief te verwijderen.


Per e-mail verzonden berichten zijn gecontroleerd op bekende virussen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat het bericht dat u ontvangt vrij is van virussen en/of aantasting door derden. Wij kunnen ook niet garanderen dat het bericht tijdig en volledig verzonden is en/of tijdig en volledig ontvangen wordt.


De website van Pro5 is met zorg en aandacht samengesteld. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Pro5 staat op geen enkele wijze in voor de juistheid en volledigheid van de informatie en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan of ontstaat als gevolg van de publicatie van informatie op deze site.


Verwijzingen naar andere sites zijn slechts opgenomen ter informatie. Pro5 aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze sites.